Paard als NABOR

Natuurlijk en Bewust Paardrijden

Verbetering van Contact, Controle en Motivatie

Bij Paard als NABOR worden regelmatig workshops gegeven om de relatie tussen het paard en zijn mens te verbeteren. Een beters relatie betekent tegelijk een betere CONTROLE over en een betere MOTIVATIE van het paard.


Voorbeelden van onderwerpen tijdens een workshop kunnen zijn:

  • Verbeteren van de balans van de ruiter en het bewust worden daarvan
  • Het ervaren wat de invloed is van Ritme
  • Het bewust worden van welke signalen u als ruiter geeft en het verkleinen en verfijnen daarvan
  • Het bewust worden van wat het paard U te melden heeft en hoe hierop in te spelen.
  • Het ervaren hoe waardevol het werken naast het paard is
  • Het bewust worden van welke bewegingen het paard in zijn gaan heeft en hoe deze bewegingen nog beter af te laten vloeien in het ruiterlichaam.

Tijdens de workshops bestaat ook de mogelijkheid om kennis te maken met het bitloos rijden. Wellicht een hele nieuwe ervaring. Een workshop duurt één of meerdere dagen. Workshops worden gegeven voor zowel volwassenen als kinderen. Deze verschillen uiteraard van dagindeling en invulling van de onderwerpen. Daarnaast zijn er workshops mogelijk van verschillend niveau. De workshops kunnen ingesteld worden op mensen die voor het eerst snuffelen aan deze onderwerpen maar ook voor de mensen die al meer ervaring hebben op dit gebied.

U kunt hier ook met uw eigen paard aan deelnemen. Er is mogelijkheid tot stalling van uw paard in de openlucht. Heeft u geen eigen paard of wilt u liever niet reizen met uw paard, dan kunt gebruikmaken van een schoolpaard.
De kosten van deze workshops varieren afhankelijk van de tijdsduur. De workshops zijn ook toegankelijk voor mensen die niet zijn aangesloten bij Paard als NABOR.

Hou de activiteitenkalender in de gaten voor data.

Wilt u graag een workshop bij u thuis of op uw locatie, dan kunt u contact opnemen voor een voorstel op maat.

Facebook

SFbBox by website

Youtube

Nieuws

IMAGE Nieuwe lespony's
dinsdag 27 november 2018
Holly en Candy Sinds enkele weken wonen deze twee nieuwe pony's bij Paard als NABOR. Ze worden op dit momenteel stapje voor stapje klaargestoomd... Lees verder...