Paard als NABOR

Natuurlijk en Bewust Paardrijden

Privé-lessen

Bij Paard als NABOR  kunt u terecht voor privé-lessen. Dit kan zowel met een paard of pony van de manege als met uw eigen paard of pony.

De redenen om te kiezen voor privé-lessen kunnen uiteenlopend zijn.

De voordelen van het volgen van privéles zijn o.a. de individuele en ongedeelde aandacht en het solo kunnen rijden in een (deel van) de binnen-/buitenrijbaan.

 

 door wie?Jonker 3

De privé-lessen worden gegeven door CharLotte Rijnders.

 

wanneer privéles?

* Oudere ruiters die starten met het rijden (en de omgang met paarden) doen dit veelal door het volgen van privéles, totdat er voldoende rijvaardigheid en vertrouwen is ontwikkeld om eventueel door te stromen naar een groepsles. Doch dit hoeft niet. Men mag ook privélessen blijven volgen.

* Soms  heeft een ruiter die al langere tijd paardrijdt de behoeft om één op één les te nemen om bepaalde voor de ruiter moeilijkere rijvaardigheden onder de knie te krijgen.

* Gevorderde ruiters of wedstrijdruiters met een eigen paard kunnen bij ons terecht om zich (verder) te bekwamen op het gebied van balans, houding en zit en het geven van (minimale) lichaamssignalen.

 

waar?

Het spreekt voor zich dat privéles met een schoolpaard / -pony wordt gegeven bij de accommodatie van Paard als NABOR zelf.

Indien u echter privéles wil met uw eigen paard / pony dan kan deze   ook bij u op locatie / aan huis gegeven worden.

 

Prijs

De prijs voor privélessen bedraagt 32,50 euro per half uur.

Voor les op locatie wordt bij een afstand van meer dan 5 kilometer een toeslag berekend van 0,28 euro per kilometer ter compensatie van reiskosten en reistijd.

Bij meerdere klanten op één adres en met aaneensluitende lessen wordt dit toeslag-bedrag hoofdelijk verdeeld.

 

Facebook

SFbBox by website

Youtube

Nieuws

IMAGE Nieuwe lespony's
dinsdag 27 november 2018
Holly en Candy Sinds enkele weken wonen deze twee nieuwe pony's bij Paard als NABOR. Ze worden op dit momenteel stapje voor stapje klaargestoomd... Lees verder...