Paard als NABOR

Natuurlijk en Bewust Paardrijden

Groepslessen

Nora halster uit 3.1‘STAP-OP’ – LESSEN VOOR KINDEREN (vanaf 8 jaar)
Bij Paard als NABOR beginnen de manegelessen voor kinderen met ‘stap-op’-lessen in kleine groepen met maximaal 4 kinderen, waarbij het poetsen en opzadelen, alsmede de omgang met pony’s en paarden als belangrijkste aandachtspunten worden gezien. Tevens wordt een aanzet gegeven in het veilig leren begeleiden van een paard en de beginselen van het rijden aangeleerd door middel van voltige.

Nora leidt 3.1JONGER DAN 8 JAAR?
Gezien de grote vraag voor lessen voor jonge kinderen (vanaf 6 jaar) worden er, bij voldoende belangstelling, voor hen speciale groepjes opgestart, waarin zij op zeer laagdrempelig niveau en op een veilige manier mee kunnen doen aan de paardensport.

rijden in sneeuw.4

VOLWASSENEN / OUDERE JEUGD
Wanneer een volwassene of een kind van (vanaf13 jr) graag bij Paard als NABOR wil starten met rijden, gebeurt dit doorgaans door het volgen met privélessen van een periode. Hoeveel lessen ervoor nodig zijn om aan te kunnen sluiten in een groep is afhankelijk van de vaardigheid en zelfstandigheid van de nieuwe ruiter.
Natuurlijk is het starten in groepsverband voor mensen uit deze leeftijdsgroep wél mogelijk wanneer er zich meerdere volwassenen en/of oudere jeugdigen gelijktijdig opgeven voor de lessen.

AL EERDER ERGENS ANDERS GEREDEN?
Ook dan ben(t) je (u) van harte welkom voor het volgen van lessen bij Paard als NABOR.
Voorafgaand aan indeling in een bestaande groep willen we graag dmv (tenminste één) privéles peilen wat je / uw niveau is, zodat we u op een juiste manier kunnen indelen en het juiste paard voor u kunnen uitkiezen.

INHOUD VAN DE LESSEN
Na de start-periode, die voor elke ruiter verschillend van duur kan zijn, stromen de ruiters door naar de vervolg-lessen : rijden in groepsverband in groepen van maximaal 6 ruiters. Hier zal een gevarieerd programma rijden op wei 6worden gegeven met daarin themaweken (hierin komt voor alle ruiters (weliswaar aangepast aan het niveau van de groep en de leeftijd van de leerlingen) hetzelfde onderwerp aan bod), dressuur en later ook springen en eventueel rijden op open terrein.
Ruiters met een beperking rijden , wanneer hun rijniveau dit toelaat , gewoon mee in de reguliere groepen, wat het sociale aspect van het paardrijden ten goede komt.

GRAAG MEER INFORMATIE ?
Neem dan contact met ons op via info@paardalsnabor.nl of telefonisch (0168-401617)

AANMELDEN
Wilt u uzelf,  uw zoon / dochter aanmelden voor de lessen bij de ruiterschool van Paard als NABOR , vul dan dit  inschrijfformulier (let op: dit is in PDF-format) in. Druk het indien nodig af. Lever het ingevulde formulier voorafgaand aan de eerste les in bij Paard als NABOR. Dit kan ingescand per mail of via een papieren exemplaar.  Denk ook aan een exemplaar voor uw eigen administratie.

 

Tarieven.

                               contributie tarief (=  drie maaden vooruit betaald)                      tarief losse groepsles

jonger dan 13 jaar:          13,- euro per les                                                                      15,50 euro per les

13 t/m 17 jaar      :          14,- euro per les                                                                      16,50 euor per les

18 jaar en ouder   :          15,- euro per les                                                                      17,50 euro per les

Facebook

SFbBox by website

Youtube

Nieuws

IMAGE Nieuwe lespony's
dinsdag 27 november 2018
Holly en Candy Sinds enkele weken wonen deze twee nieuwe pony's bij Paard als NABOR. Ze worden op dit momenteel stapje voor stapje klaargestoomd... Lees verder...