Paard als NABOR

Natuurlijk en Bewust Paardrijden

Meerdaagse: ook voor de jeugd!

 
De Meerdaagse is bij uitstek geschikt voor die ruiters die meer achtergrondinformatie willen over het paard zelf, de omgang met het paard en het rijden erop.
De basis voor dit kamp is het aankweken van het besef bij de leerlingen over wat voor dier een paard nu eigenlijk is en hoe met deze eigenschappen om te gaan. Daarbij wordt zeker ook een beroep gedaan op de ontwikkeling van de persoon die de ruiter is.
 
Er zullen veel oefeningen de revue passeren, waarbij het "op elkaar" oefenen een belangrijke factor is. Naast dat dit zeer leerzaam is voor alle ruiters, omdat hun "paard" terug kan praten en hen precies kan vertellen hoe ze overkomen en of ze als paard begrijpen wat de ruiter bedoelt, levert dit natuurlijk ook een behoorlijke dosis pret op.
 
Wat beheerst wordt bij het oefenen op elkaar, zal ook in de praktijk gebracht worden op de pony's van de manege. We zullen veel vanaf de grond werken, maar ook wel vanaf de rug van het paard.
 
Doel van dit kamp is de ruiters op een losse manier een stap verder te brengen in het verkrijgen van zowel bewustzijn (zowel fysiek als mentaal) als inzicht in zichzelf, en het verkrijgen van leiderschap, waar ze natuurlijk niet alleen bij het paardrijden en in de omgang met de paarden profijt van hebben.
 
Wij nodigen iedereen van harte uit om mee te doen aan deze kampen!
 
Voor de actuele data, zie activiteitenkalender.
 
Wilt u uw zoon of dochter opgeven?? Kijk hier

Facebook

SFbBox by website

Youtube

Nieuws

IMAGE Nieuwe lespony's
dinsdag 27 november 2018
Holly en Candy Sinds enkele weken wonen deze twee nieuwe pony's bij Paard als NABOR. Ze worden op dit momenteel stapje voor stapje klaargestoomd... Lees verder...